Wie is Bram Suwier ?

Bram Suwier is afkomstig uit Veurne, maar maakte reeds een ruime tijd van Eeklo zijn thuis.
Hij werkt als verpleegkundige in een WZC .

“Geschiedenis en schrijven zijn en blijven twee zeer grote passies.” zegt Bram. "Ik heb die twee werelden nu gecombineerd. 'Het verdwenen schip' is een fictief verhaal uit de vroege Middeleeuwen en de Vikingstijd, maar alles zit wel in een historisch correct jasje. Dat vind ik zeer belangrijk. Het boek gaat over de strijd tussen goed en kwaad. Ik heb bewust voor een dun boek gekozen, omdat ook de jeugd de moed zou hebben om het te lezen."

Welke boekenmede kiest Bram ?

Bram koos voor mede met kersen (ook gekend als vikingbloed), deze vindt hij niet alleen zeer lekker maar past ook volledig bij het verhaal.
Het verhaal draait namelijk rond de Vikings en oude en nieuwe bloedbanden.

Waar kan ik "Het verdwenen schip" kopen?

Bram zijn boek is te verkrijgen in de webshop en natuurlijk bij hem zelf op events/beurzen.


Het verdwenen schip

Het verdwenen schip is een nieuwe legende in een historisch zo correct mogelijk jasje. Het speelt zich af in de vroege Middeleeuwen, het machtige Vikingtijdperk. Het is een mix van gekende en zeer typerende en minder gekende elementen van het Noorse volk. Het verdwenen schip is doorspekt met de typische elementen die een fantasyverhaal mooi en krachtig maken. Het verhaal illustreert op een heel eigen manier de strijd tussen goed en kwaad en toont daarbij dat de situatie niet telkens zwart/wit is.
Je kunt jezelf zonder problemen in het boek verliezen...